Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Πληροφορία που ΣΟΚΑΡΕ: Να είστε έτοιμοι Έλληνες - Η ώρα της έγερσης φτάνει, μη λυγίσετε

Όσο απίστευτο κι αν ακουστεί, όσο αστείο για κάποιους που θα το διαβάσουν, όσο κι αν αρκετοί θα προσπαθήσουν να γελοιοποιήσουν αδέλφια Έλληνες και Ελληνίδες, πολίτες της γης που αναζητάτε και προσβλέπετε στην μία πατρίδα η ώρα που πολλοί σ’ αυτήν την χώρα , όντας ταπεινωμένοι αλλά με το «μικρόβιο» της πίστης μέσα τους θα αρχίσουν να «εγείρονται» σηκώνοντας την Ελλάδα.

Έρχονται οι μεγάλες στιγμές που θα κοιτάμε «πάνω» , που δίπλα μας θα στέκονται χωρίς να τους βλέπουμε συμπαραστάτες και αρρωγοί οι αγαπημένοι του Θεού , που κάθε μεγάλη δυσκολία θα μας χαλυβδώνει.

Αυτός ο λαός που ο ίδιος ο Χριστός προείπε θα στηθεί σε μάχη. Χωρίς να το έχουμε πολυκαταλάβει η συνείδηση μας αρχίζει και μας ξυπνά…

Είναι οι στιγμές που θα έρθουν τέτοιες που τρόμο θα γενούν στις καρδιές …όμως αυτών που έχουν χάσει πίστη και πορεία.

Όλοι όμως αυτοί και αυτές που μέσα τους σιγοκαίει η ελπίδα, η σιγουριά πως το δίκιο θα νικήσει, πως ο Θεός δεν θα τους αφήσει δεν θα τρομάξουν ότι κι αν συμβεί. Είτε σεισμοί είτε πόλεμοι είτε φτώχια είτε πείνα είτε πειθαναγκασμοί…όλα όσα έρχονται με ταχύτητα φωτός…τίποτε από αυτά δεν θα είναι ικανά να σας λυγίσουν. Άλλοι θα λυγίσουν άλλοι θα κατατροπωθούν…

Έρχονται μεγάλες στιγμές…κοντοζυγώνουν…γι αυτό μην κοιτάτε ρολόγια και ημερολόγια αλλά κοιτάτε βαθιά στην καρδιά και την ψυχή σας και μετά «υψώστε» ψηλά το «βλέμμα» τους και νιώστε να έρχεται Αυτός που καλείτε..

Όχι βέβαια … δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία Του αλλά η ανταπόκριση στο κάλεσμα σας…Αρκεί να Τον ζητήσετε κι Εκείνος που σέβεται την δική μας ελευθερία να αποφασίζουμε γνωρίζοντας πως το κάλεσμα θα είναι από ελεύθερες και πιστές , ειλικρινείς ψυχές θα έρθει να μας σκεπάσει με πέπλο προστασίας.

Εσμέν έτοιμοι αδέλφια. 

volcanotimes.com
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr