Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Είδηση ΒΟΜΒΑ από το Βατικανό!

Εντύπωση έχουν προκαλέσει τα Ιταλικά δημοσιεύματα, τα οποία υποστηρίζουν ότι ο Γενικός Γραμματέας της Συνέλευσης Καθολικών Επισκόπων Ιταλίας, Νούντσιο Γκαλαντίνο, είναι υπέρ της πανθρησκείας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο κ. Γκαλαντίνο τάχθηκε κατά της πρόταση του υπουργού Εσωτερικών, Αντζελίνο Αλφάνο, για δημιουργία πλωτών hotspot, ενώ φέρεται να υποστήριξε την υποδοχή μουσουλμάνων στην Ιταλία.

 «Η υποδοχή των αιτούντων άσυλο πρέπει να οργανωθεί σταθερά και στις 28 χώρες μέλη της Ένωσης. Δεν μπορούμε να διασώζουμε τους ανθρώπους αυτούς και στην συνέχεια να μην τους προσφέρουμε μια ευκαιρία για το μέλλον τους», δήλωσε ο Γκαλατίνο και κατηγορήθηκε ότι προωθεί την πανθρησκεία...

Ωστόσο υπήρξαν και θετικά σχόλια, με πολλούς πιστούς να υποστηρίζουν ότι το νόημα του χριστιανισμού είναι η αλληλεγγύη και η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο.

Ουσιαστικά η Ιταλία τείνει πλέον να χωριστεί σε δυο στρατόπεδα, καθώς κάποιοι τάσσονται υπέρ των ιδεών του Πάπα και των κληρικών του, ενώ κάποιοι άλλοι είναι εναντίον τους, με αφορμή το προσφυγικό.
voicenews.gr

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr