Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Φωτιές Αττική: Εκκληση για τους αγνοούμενους

Κατακλύζονται τα Social Media από αγωνιώδη μηνύματα για την ανεύρεση ατόμων που εξαφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς.
Ώρες αγωνίας ζουν οι συγγενείς και οι φίλοι των αγνοουμένων που έχουν να μάθουν νέα για τους ανθρώπους τους από το απόγευμα της Δευτέρας (23/07).

Ήταν οι εκείνες οι στιγμές που οι φλόγες είχαν κυκλώσει την ανατολική Αττική και έφταναν μέχρι τις παραλίες στη Ραφήνα και το Μάτι, αναφέρει το newsbomb.gr.

Γρηγόρης και Ανδρέας Φύτρος

Δεκάδες είναι οι αναρτήσεις στο Facebook για τον εντοπισμό ενός 54χρονου και του 11χρονου γιου του.

Ο Γρηγόρης Φύτρος και ο γιος του Ανδρέας επικοινώνησαν τελευταία φορά με τους δικούς τους ανθρώπους στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας. Από εκείνη την ώρα και έπειτα, τα ίχνη τους έχουν χαθεί.



Η ανιψιά του είπε πως η τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί τους ήταν χθες στις 18:00 το απόγευμα, όταν και της είπε ότι βρίσκονται στο λιμάνι του Ματιού και ήταν ασφαλείς.
Το αυτοκίνητό του έχει βρεθεί καμένο στο Κόκκινο Λιμανάκι μπροστά στην Αργυρά Ακτή και κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για την τύχη τους.

Δυστυχώς η κόρη του βρέθηκε νεκρή στα βράχια στο Κόκκινο Λιμανάκι.

Αγωνιώδης έκκληση για τα δύο κοριτσάκια, τον παππού και τη γιαγιά τους
Την ίδια ώρα δραματική έκκληση μιας γυναίκας για τον εντοπισμό των δύο παιδιών της και των παππούδων τους που βρίσκονταν στη Ραφήνα χθες κατά την ώρα της φωτιάς.
Μέσω Facebook η κυρία Μαρία Μεγαγιάννη ζητά από οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τους ανθρώπους της να επικοινωνήσουν μαζί τους.



«Αγνοούνται από χθες το απόγευμα στις 7! Στην περιοχή της Ραφήνας! Σας παρακαλώ πολύ οποίος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει μαζί μου ή με την Eleni Filippopoulou. Σας παρακαλώ πολύ! SOS τηλέφωνο επικοινωνίας: 6955191144 Ελένη Φιλιπποπούλου», έγραψε η κυρία Μεγαγιάνη.
Μιχάλης Πολυπόρτης

Έκκληση για τον εντοπισμό του θείου του κάνει και ο παραγωγός του Star, Ηλίας Φλωριώτης, ο οποίος έζησε την κόλαση της φωτιάς.


Ο εικονιζόμενος ονομάζεται Μιχάλης Πολυπόρτης και χάθηκε από τους συγγενείς του την ώρα της μεγάλης φωτιάς.

Πόπη Σιαπκαρά
Μεγάλη είναι η κινητοποίηση στα Social Media και για την Πόπη Σιαπκαρά. Η νεαρή κοπέλα βρισκόταν στην περιοχή Μάτι όταν ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά.


tilegrafima.gr

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr