Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Ράψτε καλά τα μανίκια σας. Σε λίγο θα σας τα τραβούν…

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
Ανησυχούσαμε και εμείς γιατί τόση καθυστέρηση, τι γίνεται;


Ευτυχώς μάθαμε τα νέα.

«Θέμα ημερών είναι η προκήρυξη για την έκδοση των νέων ταυτοτήτων κατά τις τεχνικές προδιαγραφές και τα πρότυπα χωρών της ΕΕ που αξιοποιούν τα πλέον σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα.»

http://www.defence-point.gr/news/ http://orthodoxathemata.blogspot.gr/

Τώρα μαζί και με τις επερχόμενες τουρκικές εκλογές και το Αιγαιοπελαγίτικο πανηγύρι που πάει να ανάψει για τα καλά δυνάμεθα να προσεγγίσουμε το σχέδιο της νέας εποχής που πάει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ να το τροποποιήσει και να το φέρει στην δική του ρώτα.

«θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης για να γλιτώσουμε από την ταυτότητα!»

Να είναι καλά το Ιστολόγιο ΗΓΓΙΚΕΝ που ανέδειξε πριν χρόνους την μαρτυρία – ομολογία  αυτή από το 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΑΝΕΚΔΟΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ-ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΪΔΗ

«Μια μέρα ήμασταν μαζεμένοι σε κάποια γιορτή ενός μέλους της οικογένειας και ο παπά-Γιάννης προβληματισμένος μας είπε 

«ακούστε καλά τι θα σας πω και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας : λυπάμαι που δεν υπάρχει ένας ανδρείος να δει το παιδί του να πεθαίνει από την πείνα και να μην παίρνει αυτήν την ταυτότητα!» 

Μας προβλημάτισε όλους έντονα…

Πέρασε ο καιρός και μετά 6 μήνες σε άλλη γιορτή που ήταν όλη η ευρύτερη οικογένεια μαζεμένη, μας είπε χαρούμενος αυτήν την φορά 

«ακούστε καλά τι θα σας πω και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας και να το θυμόσαστε : 

 τα γεγονότα της παράδοσης της Πόλης στους Έλληνες θα προλάβουν την έκδοση αυτής της ταυτότητας κι έτσι θα σωθούν πολλοί άνθρωποι και πολλοί άλλοι λαοί οι οποίοι θα την παίρνανε… 

 Γι’ αυτό το θέμα προσευχήθηκαν πάρα πολλοί – εγώ είμαι ο τελευταίος – και ο Θεός εισάκουσε την προσευχή μας! Θα προλάβουν και θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης για να γλιτώσουμε από την ταυτότητα!»

«Το 2009, έξι μήνες πριν κοιμηθεί υπήρχε μία πληροφορία ότι οι Τούρκοι ήταν έτοιμοι να μας επιτεθούν. Το είπα στον παπά-Γιάννη κι αυτός χαμογέλασε και είπε «τους Τούρκους μην τους φοβάστε! Θα πάθουν μεγάλη ζημιά… Να το θυμάστε καλά και να το βάλετε στο μυαλό σας ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ!»» 

Από filtor στις Τρίτη, 17 Απριλίου 2012 @ Τρίτη, 17 Απριλίου 2012 3:41 μμ 
Permalinkhttp://hggiken.pblogs.gr/

ΗΓΓΙΚΕΝ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ

Ο Παπάς Γιάννης ο Καλαΐδης και ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ συνδεόταν με άρρηκτη πνευματική σχέση, συγκοινωνοί και οι δυο  στην προσευχή για αυτά που μας ετοίμαζαν οι δήθεν φίλοι μας και οι άλλοι.

Τα ναυτικά μίλια θα είναι η αιτία που θα πιαστούμε με τους τούρκους έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.

« Ο Αλί Τουρκσέν, ο πρώην κομάντο που είχε τοποθετήσει το 1996 την τουρκική σημαία στα Ίμια και τώρα είναι υποψήφιος του καινούριου εθνικιστικού κόμματος «Καλό Κόμμα» της Μεράλ Ακσενέρ, η οποία παρουσιάζεται ως βασική αντίπαλος του Ερντογάν στις εκλογές, με τον οποίο βέβαια σε σχέση με την Ελλάδα έχεις τις ίδιες απόψεις.

Σε συνέντευξή του στο πρακτορείο ‘Ντογάν’, όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικό σταθμός ANT1, υποστηρίζει ότι σκοπός της Ελλάδας είναι να αυξήσει από 6 σε 12 τα ναυτικά μίλια στο Αιγαίο, αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο «τότε θα τραβάμε κουπί στη θάλασσα του Μαρμαρά. Δεν θα μπορεί κανείς να περάσει από εκεί, να κάνει το ο,τιδήποτε», είπε χαρακτηριστικά.» Του Κίμωνα Χαραλάμπους       

https://hellas-now.com/

Όλα τα προρρηθέντα υπό των Πατέρων  άνοιξαν έμπροσθεν μας, εμείς πρέπει να τα παρακολουθούμε με  πνευματική και εθνική εγρήγορση.

Αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας και πρόκειται να συμβεί το έβλεπαν οι πνευματικοί οφθαλμοί του ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΟΥ και το έδιναν απλόχερα από τότε στα πνευματικά παιδιά του για να στηριχθούμε σήμερα.

« …. Έλεγε σήμερα οι άνθρωποι δεν θέλουν να ακούσουν για τον Χριστό… έχω δουλεία, λένε και σου γυρίζουν την πλάτη….

όμως θα συμβούν γεγονότα που θα συνταραχθούν τα έθνη, δεν θα είναι η Δευτέρα παρουσία αλλά θα είναι Θεία επέμβαση στη ιστορία της ανθρωπότητας….

μετά από αυτό θα σε τραβάνε από το μανίκι και θα λένε …έλα εδώ να μας πεις τι ξέρεις για τον Χριστό….

Θα γεμίσουν οι δρόμοι εκκλησάκια και τα λεωφορεία εικονίτσες ….

μου είπε κάποτε που τον ρώτησα γεμάτος στεναχώρια για την πνευματική μας κατάντια.
Ας εργασθούμε λοιπόν προς αυτή την κατεύθυνση, με ελπίδα και θάρρος, ο καθένας από το πόστο του και ανάλογα με τις δυνάμεις που διαθέτει ….

Βλέπεται η Ελλάδα δεν παράγει αυτοκίνητα, αλλά ακόμα ‘βγάζει’ Αγίους… εδώ βρίσκεται η αξία της, στην ζωντανή ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ  της, που ακόμα και σήμερα «βγάζει» ΑΓΊΟΥΣ …ότι πολυτιμότερο δηλαδή. .. ει ο Θεός μεθ’ ημών ουδείς καθ’ ημών»

Αθανάσιος Ρακοβαλής

pentapostagma.gr/2013/10/gerontas-paisios_9.html#ixzz4VwpMSjom 9 Οκτωβρίου 2013, 12:04 πμ

Ακριβώς τους ίδιους πνευματοκίνητους λόγους εκφέρει για το επέκεινα της εποχής μας ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ.

Έλεγε μετά παρρησίας ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ο Επίσκοπος Πενταπόλεως ο Θαυματουργός:

«Ναὶ ὁ Ἕλλην ἐγεννήθη κατὰ θείαν πρόνοιαν διδάσκαλος τῆς ἀνθρωπότητος· τοῦτο τὸ ἔργον ἐκληρώθη αὐτῷ· αὕτη ἦν ἡ ἀποστολὴ αὐτοῦ· αὕτη ἡ κλῆσις αὐτοῦ ἐν τοῖς ἔθνεσιν· μαρτύριον ἡ ἐθνικὴ αὐτοῦ ἱστορία· μαρτύριον ἡ φιλοσοφία αὐτοῦ· μαρτύριον ἡ κλίσις αὐτοῦ· μαρτύριον αἱ εὐγενεῖς αὐτοῦ διαθέσεις· μαρτύριον ἡ παγκόσμιος ἱστορία· μαρτύριον ἡ μακροβιότης αὐτοῦ, ἐξ ἣς δυνάμεθα ἀδιστάκτως νὰ συμπεράνωμεν καὶ τὴν αἰωνιότητα αὐτοῦ, διὰ τὸ αἰώνιον ἔργον τοῦ Χριστιανισμοῦ μεθ᾿ οὗ συνεδέθη ὁ Ἑλληνισμός·

διότι ἐνῷ ὅλα τὰ ἔθνη τὰ ἐμφανισθέντα ἐπὶ τῆς παγκοσμίου σκηνῆς ἦλθον καὶ παρῆλθον, μόνον τὸ Ἑλληνικὸν ἔμεινε ὡς πρόσωπον δρῶν ἐπὶ τῆς παγκοσμίου σκηνῆς καθ᾿ ὅλους τοὺς αἰῶνας·

καὶ τοῦτο, διότι ἡ ἀνθρωπότης δεῖται αἰωνίων διδασκάλων·»

Τὸ ἔργον τοῦτο ἀληθῶς ἀνετέθη τῇ Ἑλληνικῇ φυλῇ· τοῦτο μαρτυρεῖται ὑπὸ τῆς ἱστορίας· ἓν μόνον βλέμμα ῥιπτόμενον εἰς τὴν ἱστορίαν τοῦ χριστιανισμοῦ ἐπαρκεῖ ὅπως πιστώση τὴν ἀλήθειαν ταύτην» ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ - ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΩΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΝ 

Όσα θηρία και να μας ετοιμάζουν οι δήθεν φίλοι μας και οι άλλοι το ΣΧΕΔΙΟ του ΘΕΟΥ δεν λοξοδρομεί ούτε κατά ένα εκατοστό .

Εκπλήξεις μεγάλες έρχονται.

    Προσοχή στις μέρες μας κυκλοφορούν δαίμονες πολλοί σε όλες τις στράτες… και κραδαίνουν νοητά και πραγματικά  μαχαίρια…
    ανάψτε τα κανδήλια και τις ψυχές σας με προσευχή,    θυμιάστε τις Εικόνες και τα παιδιά σας με ζωντανό παράδειγμα και πολλά νομοσχέδια θα μείνουν απλώς στην ιστορία.
    μην στενοχωρείστε η ΠΑΝΑΓΙΑ θα οικονομήσει τις Εθνικές μας υποθέσεις κατά  τον καλύτερο τρόπο.
    ΥΠΟΜΟΝΗ και γλυκιά προσμονή  ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ κακό.
    Όταν θα ανάβουν φωτιές παντού, οι δικές μας θα σβήνουν.
    Με όλα όσα θα γίνουν παγκοσμίως θα γίνουμε οι ΕΛΛΗΝΕΣ ζωντανοί ΘΕΟΛΟΓΟΙ.
    Οι ΕΛΛΗΝΕΣ παραμένουν  διαβατάρικα πουλιά στον χωροχρόνο της αιωνιότητας και της καθημερινότητας.

Ράψτε καλά τα μανίκια σας. Σε λίγο θα σας τα τραβούν να τους μιλήσετε για τον ΧΡΙΣΤΟ

ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ ο ΚΥΡΙΟΣ!!!

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

*Φώτο από Θηβαίο Πολίτη : ΛΑΜΠΡΟΤΡΙΤΗ 2018 Λιτανεία ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΟΡΤΑΙΤΙΣΣΗΣ- Άγιον Όρος
orthodoxia.online

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr