Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Με 26.520 ευρώ ενισχύει η Μητρόπολη Ν. Σμύρνης τους πλημμυροπαθείς της Δ. Αττικής

Η φο­βε­ρη πλημ­μυ­ρα που ε­πλη­ξε τις πε­ρι­ο­χες της Μαν­δρας και Νε­ας Πε­ρα­μου με τις τρα­γι­κες συ­νε­πει­ες της σε αν­θρω­πι­νες ζω­ες και υ­λι­κες κα­τα­στρο­φες συγ­κλο­νι­σε ο­λους μας.

Ο Σε­βα­σμ. Μη­τρο­πο­λι­της Νέας Σμύρνης κ. Συ­με­ων ε­ξε­φρα­σε με ε­πι­στο­λη του προς τον Σε­βα­σμ. Μη­τρο­πο­λι­τη Με­γα­ρων και Σα­λα­μι­νος κ. Κων­σταν­τι­νο τη συμ­πα­θειά του και α­πο­φα­σι­σε...
κα­τα τη λει­τουρ­γι­α της πε­ρα­σμε­νης Κυ­ρια­κης να βγεί δι­σκος σε ο­λες τις ε­νο­ρι­ες της Μη­τρο­πο­λε­ως μας για την ε­νι­σχυ­ση των πλημ­μυ­ρο­πα­θων α­δελ­φων μας.

Α­πο τη δι­σκο­φο­ρι­α συγ­κεν­τρω­θη­κε το πο­σο των 21.520 ευ­ρω. Ε­πι­σης α­πο­φα­σι­στη­κε να δι­α­τε­θούν για τον ι­διο σκο­πο 5.000 ευ­ρω και α­πο το Γε­νι­κο Φι­λο­πτω­χο Τα­μεί­ο της Μη­τρο­πο­λε­ως.

Το συ­νο­λι­κο πο­σο των 26.520 ευ­ρω πα­ρα­δο­θη­κε στην Ι­ε­ρα Μη­τρο­πο­λη Με­γα­ρων και Σα­λα­μι­νος προ­κει­με­νου να δι­α­τε­θεί για την κα­λυ­ψη ε­πει­γου­σων α­ναγ­κων των χρι­στια­νων που ε­πλη­γη­σαν α­πο την πλημ­μυ­ρα.

Φωτογραφία Αρχείου: ΑΠΕ – ΜΠΕ

dogma.gr

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr