Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

EKTAKTO: Έξι ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 σφυροκοπούν για δεύτερη φορά τους ισλαμιστές στη Συρία

Για δεύτερη φορά σε λίγα 24ωρα η Ρωσία απογείωσε ξανά έξι στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 Backfire και σφυροκόπησε θέσεις των ισλαμιστών σε ολόκληρη τη Συρία. Το βίντεο το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα είναι εντυπωσιακό. Φαίνεται ότι η Ρωσία εντείνει τις επιχειρήσεις της εν αναμονή της άφιξης και του αεροπλανοφόρου "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ".

"Σήμερα το πρωί έξι Tu-22M3 απογειώθηκαν από αεροπορική βάση στη Ρωσία και πραγματοποίησαν δεύτερη επίθεση σε νέους στόχους που πρόσφατα είχαν ανακαλυφθεί ανατολικά της Παλμύρας και στις πόλεις As Sukhnah, Arak και σε Χομς" ανακοίνωσε το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

"Τα ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά κατέστρεψαν κέντρα διοίκησης των τζιχαντιστών, ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης, δύο πετρελαϊκές εγκαταστάσεις καθώς και αριθμό ισλαμιστών και άλλου εξοπλισμού. Όλα τα αεροσκάφη επέστρεψαν στις βάσεις τους μετά την ολοκλήρωση της αποστολής" τόνισε το Ρωσικό ΥΠΑΜ.

Συνολικά έχουν γίνει 50 αεροπορικές επιδρομές από την Τρίτη...
 
Αν και δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες εκτιμάται ότι τα δύο από τα έξι βομβαρδιστικά απογειώθηκαν από την προωθημένη αεροπορική βάση της ρωσικής Αεροπορίας Mozdok της βόρειας Οσσετίας και τα υπόλοιπα τέσσερα από τη βάση Engels ή τις βάσεις Belaya και Saikovka  στη νότια και κεντρική  Ρωσία και αφού πέταξαν μέσω Κασπίας, Ιράν και Ιράκ επέστρεψαν στις βάσεις τους μετά από 8,5 με 5,5 ώρες αποστολής –ανάλογα της βάσης απογείωσης- διανύοντας μια συνολική απόσταση από 4.500 έως 6.500 χλμ.
 
Πάντως η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο απελπιστική για τους ισλαμιστές σε όλη τη Συρία.
 
Οι ισλαμιστικές οργανώσεις καταρρέουν σε όλα τα μέτωπα, Σε Χαλεπι, Darayya..
 
 
 
 
 
 
 
Syrian Debalcevo: Aleppo boiler became hell for terrorists (VIDEO, PHOTO 18+) |  Russian spring
 
Syrian Debalcevo: Aleppo boiler became hell for terrorists (VIDEO, PHOTO 18+) |  Russian spring

pronews.gr

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr