Ένα πραγματικά υπέροχο και πολύ γρήγορο δροσερό ανάλαφρο γλυκάκι!!
Δεν φαντάζεστε την πολύ ωραία εμφάνιση και γεύση του. Φτιάξτε το !!
Υλικα!
Οδηγίες:
Στρώνουμε σε ταψάκι μεγέθους τούρτας 2 σειρές μπισκότα χωρίς να τα βρέξουμε σκέτα .
Σε μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με την άχνη και το ζαχαρούχο [αν δεν το θέλετε γλυκό αλλά ίσα να γλυκίζει μόνο αφαιρέστε την άχνη ζαχαρη ]
Ρίχνουμε την κρέμα την μισή πάνω από τα μπισκότα Ξαναβάζουμε από πάνω 2 στρώσεις μπισκότα και τελειώνουμε με την κρέμα, Το βάζουμε ψυγείο να παγώσει 1 ώρα.
Λιώνουμε το γλάσο σύμφωνα με τις οδηγίες και το ρίχνουμε σε όλη την επιφάνεια του γλυκού,τις κρέμας.
Ξαναβάζουμε ψυγείο για λίγο να παγώσει η κρέμα και έτοιμο!!
kamikaze.gr
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr
Δεν φαντάζεστε την πολύ ωραία εμφάνιση και γεύση του. Φτιάξτε το !!
Υλικα!
- 2 πακέτα πτί μπέρ
- 1κουτί ζαχαρούχο γάλα Νουνού
- 1 κιλό γιαούρτι
- 2 κουταλιές τις σούπας άχνη ζάχαρη
- 2 φακελάκια έτοιμο γλάσο Γιώτης [μπορείτε να φτιάξετε και δικό σας γλάσο ]
Οδηγίες:
Στρώνουμε σε ταψάκι μεγέθους τούρτας 2 σειρές μπισκότα χωρίς να τα βρέξουμε σκέτα .
Σε μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με την άχνη και το ζαχαρούχο [αν δεν το θέλετε γλυκό αλλά ίσα να γλυκίζει μόνο αφαιρέστε την άχνη ζαχαρη ]
Ρίχνουμε την κρέμα την μισή πάνω από τα μπισκότα Ξαναβάζουμε από πάνω 2 στρώσεις μπισκότα και τελειώνουμε με την κρέμα, Το βάζουμε ψυγείο να παγώσει 1 ώρα.
Λιώνουμε το γλάσο σύμφωνα με τις οδηγίες και το ρίχνουμε σε όλη την επιφάνεια του γλυκού,τις κρέμας.
Ξαναβάζουμε ψυγείο για λίγο να παγώσει η κρέμα και έτοιμο!!
kamikaze.gr
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr