Η παρακάτω συνταγή είναι μια μοντέρνα παραλλαγή της κλασικής
μηλόπιτας. Με λίγα υλικά μπορείτε να φτιάξετε απίθανα τσιπς μηλόπιτας.
Η διαδικασία είναι απλή, αφού χρειάζεται μόνο η γέμιση για μηλόπιτα και φύλλα μηλόπιτας Pillsbury.
Η συνταγή αυτή δεν χρειάζεται πολλά υλικά και σε 25-30 λεπτά είναι έτοιμη. Απλώστε την γέμιση πάνω στο φύλλο και βάλτε από πάνω ακόμα ένα. Στην συνέχεια, με έναν κόφτη πίτσας κόψτε την ζύμη σε λωρίδες για να φτιάξετε τα τσιπς.
Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος, μπορείτε να τα κάνετε όσο χοντρά ή λεπτά θέλετε. Μπορείτε, για παράδειγμα, να τα κόψετε όπως στην παρακάτω εικόνα:
Μετά βάλτε σε ένα ταψί μια λαδόκολλα για να μην κολλήσουν τα τσιπς και γεμίστε το. Ρίξτε από πάνω ένα μίγμα από 1/4 κούπας ζάχαρη, 1 κ.γ. κανέλα και 1 κ.γ. κάρδαμο. Ψήστε για 15-20 λεπτά και είναι έτοιμα.
Μπορεί να μην μοιάζουν εξωτερικά με μηλοπιτάκια, αλλά η γεύση και η μυρωδιά τους είναι η ίδια.
fanpage.gr
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr
Η διαδικασία είναι απλή, αφού χρειάζεται μόνο η γέμιση για μηλόπιτα και φύλλα μηλόπιτας Pillsbury.
Η συνταγή αυτή δεν χρειάζεται πολλά υλικά και σε 25-30 λεπτά είναι έτοιμη. Απλώστε την γέμιση πάνω στο φύλλο και βάλτε από πάνω ακόμα ένα. Στην συνέχεια, με έναν κόφτη πίτσας κόψτε την ζύμη σε λωρίδες για να φτιάξετε τα τσιπς.
Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος, μπορείτε να τα κάνετε όσο χοντρά ή λεπτά θέλετε. Μπορείτε, για παράδειγμα, να τα κόψετε όπως στην παρακάτω εικόνα:
Μετά βάλτε σε ένα ταψί μια λαδόκολλα για να μην κολλήσουν τα τσιπς και γεμίστε το. Ρίξτε από πάνω ένα μίγμα από 1/4 κούπας ζάχαρη, 1 κ.γ. κανέλα και 1 κ.γ. κάρδαμο. Ψήστε για 15-20 λεπτά και είναι έτοιμα.
Μπορεί να μην μοιάζουν εξωτερικά με μηλοπιτάκια, αλλά η γεύση και η μυρωδιά τους είναι η ίδια.
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr