Υλικά:
Σιρόπι:
Εκτέλεση:
monastiriaka.gr
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr
- 1 κιλό σιμιγδάλι (μισό ψιλό και μισό χονδρό)
- ½ κιλό ζάχαρη
- 1 κουταλάκι τριμμένη μαστίχα
- 2 ποτήρια νερό
- 1 ποτήρι πορτοκάλι χυμό
- 2 φακελάκια μπέικιν πάουντερ
Σιρόπι:
- 4 ποτήρια νερό
- 4 ποτήρια ζάχαρη
Εκτέλεση:
- Ανακατεύουμε προσεκτικά και ανάλαφρα τα υλικά.
- Ψήνουμε στους 180οc για 50 λεπτά.
- Περιχύνουμε το σιρόπι καυτό, πάνω στο ζεστό γλυκό.
monastiriaka.gr
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr