Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Ότι πιο τραγικό: Το "Μνημόνιο 4" θα λέγεται "Μηχανισμός Δέσμευσης"

ΤΡΑΓΙΚΟ!!!Νέα ορολογία:Το Mνημόνιο 4 θα λέγεται “Μηχανισμός Δέσμευσης”!!!ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!

Mια πρόταση σαν αυτή του κ.Τσακαλώτου σημαίνει δέσμευση και της επόμενης κυβέρνησης.

Πέραν του χαρακτηρισμού παγκόσμιοι συνωμότες στο τραπέζι των χαρακτηρισμών της κυβέρνησης μπαίνει και ο χαρακτηρισμός μεγαλο απατεώνες.

Ένας «μηχανισμός δέσμευσης» και όχι η νομοθέτηση πλήρους λίστας μέτρων (contigency measures) φαίνεται ότι θα μπορούσε να οδηγήσει στη λύση του δράματος της αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του ΔΝΤ και την έναρξη των συζητήσεων για το χρέος από τη Μεγάλη Πέμπτη ισχυρίζεται ο κ.Τσακαλώτος, που φρόντισε όσο μπορούσε με τις ιδέες του νά έχει η Ελλάδα έλειμμα 7.2% για το 2015, σύμφωνα με τη EUROSTAT και τη κοινή επιστημονική λογική.

Αριστερές δεσμεύσεις τύπου ΣΑΝΕΛ και “φίλοι” απο Γαλλία

Mια πρόταση σαν αυτή του κ.Τσακαλώτου σημαίνει δέσμευση και της επόμενης κυβέρνησης. Τίθεται έτσι και θέμα συνυπογραφής και απο τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς της παρέας.

Αυτό δεν πρέπει - αν συμβεί - να σας ξαφνιάσει αφού ο γνωστός Κούλης της ΝΔ αποδέχτηκε μετά απο την τηλεφωνική πρόταση του Πάνου Καμμένου την παράδοση κυριαρχίας της Ελλάδας στο Αιγαίο στη Τουρκία μέσω του ΝΑΤΟ, που θα “φύλαγε” τα Ελληνικά σύνορα στα 4 σημεία εισόδου των προσφύγων.

Aναμένονται παραπλανητικές δηλώσεις Γαλλικού τύπου απο τον κ.Γιουνκέρ, που νομίζει ότι οι καρδούλες και το ποτό κάνουν όλους παράφρονες ή ικανούς μόνο για να κυνηγάνε γκόμενες…

Μόνη λύση είναι η Οικουμενική χωρίς εκλογές με Πρωθυπουργό πολλών ικανοτήτων

Νομίζουμε, ότι έτσι όπως τα έκαναν οι αποτυχημένοι και παραδομένοι στα συμφέροντα πολιτικοί της χώρας μας τρείς λύσεις υπάρχουν ή εκλογές ή οικουμενική χωρίς εκλογές με Πρωθυπουργό πολλών ικανοτήτων ή να πάνε φυλακή.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη, bailin-gr.blogspot.gr

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr