Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Φτιάξτε το δικό σας σοκολατένιο αυγό για το Πάσχα. Είναι αρκετά εύκολο!

Το Πάσχα μπορούμε να διασκεδάσουμε στην κουζίνα μας μαζί με άλλους δημιουργώντας σοκολατένια αυγά όπως αυτά που αγοράζουμε πολύ ακριβά από τα μαγαζιά.

Η διαδικασία είναι απλή και αρκετά γρήγορη, θα έχετε νόστιμη σοκολάτα και κάτι πολύ όμορφο το οποίο θα έχετε δημιουργήσει εσείς.

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά.

Ανάπαυση χρόνος: 18 λεπτά.

Για κάθε αυγό

Τι χρειάζεστε:

  • Σοκολάτα
  • 1 ειδικό καλούπι για τα αυγά σας.
  • 1 βούρτσα κουζίνας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:

1. Βάλτε τη σοκολάτα σας σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων (κατά διαστήματα) για λίγα λεπτά (2/3).

2. Προσθέστε στην προετοιμασία σας τα υπόλοιπα κομματάκια σοκολάτας και ανακατέψτε.

Αυτό το τέχνασμα θα σας επιτρέψει να κρυώσει ελαφρώς η σοκολάτα σας.

Μπορείτε να το προσθέσετε στο τηγάνι για άλλα 30 δευτερόλεπτα.

Δείτε το βίντεο:

apisteuta.com

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr