Η διατροφή, ως γνωστόν, μπορεί να μας προσθέσει ή και να μας αφαιρέσει χρόνια από τη ζωή μας. Υπάρχει λοιπόν μία… σάλτσα που κάνει το πρώτο με μεγάλη επιτυχία.
Η σάλτσα αυτή, που τη χρησιμοποιούμε μια φορά το χρόνο στη σαλάτα μας, καθαρίζει τις αρτηρίες μας από τη χοληστερίνη και μας δίνει μακροζωία.
Για τη σάλτσα μας θα χρειασθούμε:
• 300 γρ. σκόρδο.
• 500 γρ. κρεμμύδια.
• 1,5 λίτρο μηλόξυδο.
• 1 κιλό μέλι.
Παρασκευή:
Περνάμε από το μπλέντερ τα κρεμμύδια και τα σκόρδα. Τα βάζουμε σε ένα μπωλ μαζί με το μηλόξυδο για 24 ώρες, ανακατεύοντας ανά διαστήματα.
Στη συνέχεια τα στραγγίζουμε, παίρνουμε το ζουμί και προσθέτουμε το μέλι.
Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομοιοποιηθεί το μίγμα μας.
Το τοποθετούμε σε γυάλινα μπουκάλια και το φυλάμε στο ψυγείο, συμφωνα με το pontos-news.
Χρήση: Αντί για ξύδι, προσθέτουμε στη σαλάτα μας 4 κ.γ. σως τη φορά.
Προσοχή: Όπως σε κάθε συνταγή, έτσι και σε αυτήν συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν την κατανάλωσή της. pronews.gr
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr
Η σάλτσα αυτή, που τη χρησιμοποιούμε μια φορά το χρόνο στη σαλάτα μας, καθαρίζει τις αρτηρίες μας από τη χοληστερίνη και μας δίνει μακροζωία.
Για τη σάλτσα μας θα χρειασθούμε:
• 300 γρ. σκόρδο.
• 500 γρ. κρεμμύδια.
• 1,5 λίτρο μηλόξυδο.
• 1 κιλό μέλι.
Παρασκευή:
Περνάμε από το μπλέντερ τα κρεμμύδια και τα σκόρδα. Τα βάζουμε σε ένα μπωλ μαζί με το μηλόξυδο για 24 ώρες, ανακατεύοντας ανά διαστήματα.
Στη συνέχεια τα στραγγίζουμε, παίρνουμε το ζουμί και προσθέτουμε το μέλι.
Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομοιοποιηθεί το μίγμα μας.
Το τοποθετούμε σε γυάλινα μπουκάλια και το φυλάμε στο ψυγείο, συμφωνα με το pontos-news.
Χρήση: Αντί για ξύδι, προσθέτουμε στη σαλάτα μας 4 κ.γ. σως τη φορά.
Προσοχή: Όπως σε κάθε συνταγή, έτσι και σε αυτήν συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν την κατανάλωσή της. pronews.gr
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr