Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Μουσουλμάνος που έδερνε την Χριστιανή γυναίκα του ξυπνάει παράλυτος -Και τότε έγινε το Θαύμα

Η Gulzhan μελετούσε την Αγία Γραφή μαζί με έναν Χριστιανό εργάτη, όταν, μια μέρα, ο Ιησούς εμφανίστηκε στο όνειρό της. Μετά από αυτή την εμφάνιση άλλαξε η ζωή της και η ίδια παραδόθηκε στον Ιησού ως Σωτήρα και Κύριο και έμοιαζε να γεννήθηκε ξανά.

Εξαιτίας της απόφασης της, η οποία μαθέυτηκε ταχύτατα σε όλο το χωριό, όπου το Ισλάμ ήταν βαθιά ριζωμένο στο μυαλό των ανθρώπων, η Gulzhan αντιμετώπισε σθεναρή αντίσταση από τους γείτονές της, σύμφωνα με αναφορές του πρακτορείου Frontiers.

Αλλά το χειρότερο ήρθε από το σύζυγό της, Elemes. Ήταν αναστατωμένος από τη νέα πίστη της Gulzhan και από την οργή του έφτασε στο σημείο βρασμού. Κάθε φορά που έβλεπε τη σύζυγό τουνα διαβάζει τη Βίβλο, τη χτύπησε, την τραβούσε από τα μαλλιά στο πάτωμα, της έριχνε κατάρες και πρόσβαλε το όνομα του Ιησού. Μια μέρα, όπως η Gulzhan διάβαζε το Λόγο του Θεού ο Elemes την κλώτσησε έξω από το σπίτι στο χιόνι. Την κλείδωσε έξω και την άφησε στο κρύο χωρίς παπούτσια και παλτό.

Παρόλα αυτά, εκείνη συνέχισε να δοξάζει τον Ιησού παρά όλη αυτή τη δοκιμασία. “Ο Θεός έτσι γέμισε την καρδιά μου με το Πνεύμα και τη χαρά του,” είπε η Gulzhan στο Frontiers.

Ο Elemes αφήσει τελικά τη γυναίκα του να επσιτρέψει στο σπίτι, αλλά ο θυμός του και οι ξυλοδαρμοί συνεχίστηκαν. Η Gulzhan στάθηκε ισχυρή, στην πίστη της. Συνέχισε να διαβάζει καθημερινά τη Γραφή καιέπαιρνε δύναμη, τροφή και θάρρος για την αντιμετώπιση της πολύ μεγάλης πίεσης, σύμφωνα με το Frontiers.

Αφου πέρασε ένας χρόνος ζώντας υπό αυτές τις συνθήκες κάτι παράξενο συνέβη στον Elemes. Ξύπνησε ξαφνικά στη μέση της νύχτας ομολογώντας:  “Δεν μπορώ να κουνηθώ” φώναξε. Είχε παραλύσει όλο το σώμα του. Λίγες νύχτες μετά την παράλυση , ο Θεός αποκαλύφθηκε στον Elemes σε ένα όνειρο που του εξηγούσε πως η παράλυσή του ήταν επειδή είχε μιλήσει εναντίον του Ιησού.

Μέσα σε μια εβδομάδα, ο Elemes μετανόησε για τη σκληρή καρδιά του και τη βάναυση συμπεριφορά και ζήτησε από τη σύζυγό του Gulzhan να φέρει και άλλους από τη μικρή αδελφότητά της, από τους πιστούς να προσευχηθούν γι ‘αυτόν.Όντως η μικρή ομάδα των πιστών συγκεντρώθηκαν γύρω από τον Elemes να προσευχηθούν, αισθάνθηκαν την παρουσία του Θεού, αλλά η θεραπεία του δεν ήταν άμεση. Σιγά-σιγά ο Θεός αποκατέστησε το πάνω μέρος του σώματος του, και ο Elemes μπορεί πλέον να χρησιμοποιήσει τα χέρια του.

Εν τω μεταξύ, ο θυμός και το μίσος του Elemes έχουν μετατραπεί. Μετά τον προβληματισμό σχετικά με όλες τις δραματικές αλλαγές και τα γεγονότα που είχαν περάσει, αποφάσισε να ακολουθήσει και ο ίδιος τον Ιησού! Έχει γίνει ο ισχυρότερος σύμμαχος της συζύγου του στην μελέτη του Ευαγγελίου, και ένας σταθερός μαθητής του Κυρίου και Σωτήρα του, Ιησού Χριστού.

myblogs.gr

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr