Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΝΤΡΟΠΗ: Κατέβασαν 10χρονο μαθητή απο το λεωφορείο του κτελ για 1 ευρώ (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο περιστατικό εναντίον 9χρονου μαθητή έγινε χθες μεσημέρι της Δευτέρας στην Αρχαία Κόρινθο έπεσε θύμα οδηγού ΚΤΕΛ, ο οποίος τον εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου.
Σύμφωνα με το parakato.gr ο οδηγός λεωφορείου κατέβασε το μαθητή γιατί δεν μπορούσε να αποδείξει ότι ήταν «μαθητής» για το λόγο αυτό δεν του επέτρεψε την δωρεάν μεταφορά του στο σχολείο και του ζήτησε να καταβάλλει το αντίτιμο του ενός ευρώ για το εισιτήριο.
Ο 10χρονος δεν είχε χρήματα και ο οδηγός τον κατέβασε από το λεωφορείο πατώντας γκάζι και αφήνοντας τον μαθητή στο δρόμο.

Εύλογα γεννάται το ερώτημα, ένα παιδί με τσάντα στην πλάτη που θα μπορούσε να πηγαίνει, το πρωί, αν όχι στο σχολείο;

Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Κορινθίας, Παναγιώτης Μάρκελος παραδέχθηκε το περιστατικό ζητώντας συγγνώμη χαρακτηρίζοντάς το ωστόσο «μεμονωμένο» και «ατυχές».


Το περιστατικό που σύμφωνα με τους κατοίκους της Αρχαία Κορίνθου, καθόλου «ατυχές και μεμονωμένο» δεν είναι, δυστυχώς μαρτυρεί τις άσχημες συνέπειες και τα προβλήματα που δημιουργούνται όταν τα ιδιωτικά συμφέροντα και το κέρδος εμπλέκονται σε υπηρεσίες που αφορούν το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση των πολιτών…


Πηγή: expresstime.gr

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr