Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το χυμό και τη ζάχαρη άχνη και ανακατεύουμε έως ότου διαλυθεί η ζάχαρη.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με το χέρι ή με μία κουτάλα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μία λαδωμένη και αλευρωμένη φόρμα διαμέτρου 24 εκ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 40-45 λεπτά.
Προαιρετικά σερβίρουμε με σος σοκολάτας.
Μερίδες: 40 - 45
Προετοιμασία: 30΄
Ψήσιμο: 40΄- 45΄
Πηγή: steliosparliaros.gr
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με το χέρι ή με μία κουτάλα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μία λαδωμένη και αλευρωμένη φόρμα διαμέτρου 24 εκ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 40-45 λεπτά.
Προαιρετικά σερβίρουμε με σος σοκολάτας.
Μερίδες: 40 - 45
Προετοιμασία: 30΄
Ψήσιμο: 40΄- 45΄
Πηγή: steliosparliaros.gr
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr