Ένα πολύ νόστιμο γλυκάκι που μπορείτε να το κάνετε νηστίσιμο αλλά και όχι...
Υλικά:
2 μεγάλες μπανάνες
160 γρ. σοκολάτα γάλακτος
χρωματιστή τρούφα ή ινδοκάρυδο
Εκτέλεση Συνταγής:
Λιώνουμε την σοκολάτα γάλακτος σε μπεν μαρί (bain-marie) ή στο φούρνο μικροκυμάτων ανακατεύοντας σταδιακά.
Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε σε μικρά κομάτια την κάθε μπανάνα, ενώ περιμένουμε να κρυώσει λίγο η σοκολάτα μας.
Βουτάμε τα κοματάκια μπανάνας στην σοκολάτα έτσι ώστε να καλυφθούν καλά γύρω-γύρω και τ” αφήνουμε λίγο να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα.
Πασπαλίζουμε με τη τρούφα ή το ινδοκάρυδο και σερβίρουμε.
Μυστικά συνταγής:
Να προσέξετε τη θερμοκρασία που λιώνετε τη σοκολάτα να μην είναι πολύ υψηλή και σας καεί.
Γίνεται μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr
Υλικά:
2 μεγάλες μπανάνες
160 γρ. σοκολάτα γάλακτος
χρωματιστή τρούφα ή ινδοκάρυδο
Εκτέλεση Συνταγής:
Λιώνουμε την σοκολάτα γάλακτος σε μπεν μαρί (bain-marie) ή στο φούρνο μικροκυμάτων ανακατεύοντας σταδιακά.
Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε σε μικρά κομάτια την κάθε μπανάνα, ενώ περιμένουμε να κρυώσει λίγο η σοκολάτα μας.
Βουτάμε τα κοματάκια μπανάνας στην σοκολάτα έτσι ώστε να καλυφθούν καλά γύρω-γύρω και τ” αφήνουμε λίγο να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα.
Πασπαλίζουμε με τη τρούφα ή το ινδοκάρυδο και σερβίρουμε.
Μυστικά συνταγής:
Να προσέξετε τη θερμοκρασία που λιώνετε τη σοκολάτα να μην είναι πολύ υψηλή και σας καεί.
Γίνεται μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr