Πεντανόστιμα και νηστίσιμα!!!
Υλικά:
- 2 φλιτζάνια μούστο ή πετιμέζι
- 3 φλιτζάνια λάδι
- 2 κουταλάκια σόδα
- 2 κουταλάκια μπέικιν
- αλεύρι όσο πάρει
- κανέλα, γαρίφαλο
- 11/2 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
- λίγο χυμό λεμονιού
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε καλά το λάδι, το μούστο και τη ζάχαρη, ρίχνουμε κανέλα και γαρίφαλο τριμμένο, και τη σόδα διαλυμένη στο χυμό λεμονιού.
Βάζουμε το μπέικιν στο αλεύρι και το προσθέτουμε σιγά - σιγά.
Ζυμώνουμε και πλάθουμε τα μουστοκούλουρα και τα βάζουμε στο φούρνο να ψηθούν.
Γίνεται μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr
Υλικά:
- 2 φλιτζάνια μούστο ή πετιμέζι
- 3 φλιτζάνια λάδι
- 2 κουταλάκια σόδα
- 2 κουταλάκια μπέικιν
- αλεύρι όσο πάρει
- κανέλα, γαρίφαλο
- 11/2 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
- λίγο χυμό λεμονιού
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε καλά το λάδι, το μούστο και τη ζάχαρη, ρίχνουμε κανέλα και γαρίφαλο τριμμένο, και τη σόδα διαλυμένη στο χυμό λεμονιού.
Βάζουμε το μπέικιν στο αλεύρι και το προσθέτουμε σιγά - σιγά.
Ζυμώνουμε και πλάθουμε τα μουστοκούλουρα και τα βάζουμε στο φούρνο να ψηθούν.
Γίνεται μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr