Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Φτιάξτε νηστίσιμη καρυδόπιτα με ελαιόλαδο

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το χυμό και τη ζάχαρη άχνη και ανακατεύουμε έως ότου διαλυθεί η ζάχαρη.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με το χέρι ή με μία κουτάλα.

Αδειάζουμε το μείγμα σε μία λαδωμένη και αλευρωμένη φόρμα διαμέτρου 24 εκ.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 40-45 λεπτά.

Προαιρετικά σερβίρουμε με σος σοκολάτας.

Μερίδες: 40 - 45
Προετοιμασία: 30΄
Ψήσιμο: 40΄- 45΄

Πηγή: steliosparliaros.gr


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr