Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Συνταγή για το πιο εύκολο και λαχταριστό σουφλέ σοκολάτας

Και ποιος δε λατρεύει το σουφλέ σοκολάτας! Τραγανό από έξω, γεμάτο υγρή σοκολάτα στο εσωτερικό του, πώς να του αντισταθείς;

Υλικά:
  • 60γρ. βούτυρο
  • 4 αυγά
  • 100γρ. καστανή ζάχαρη
  • 4 κ.γ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 150γρ. κουβερτούρα

Εκτέλεση:
1. Λιώσε την κουβερτούρα και το βούτυρο σε μπεν μαρί και στη συνέχεια απόσυρέ τα από τη φωτιά για να κρυώσουν.

2. Σε ένα μπολ χτύπα τα αυγά με το αλεύρι και τη ζάχαρη μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.

3. Ένωσε τα δύο μείγματα και ανακάτεψε με ένα κουτάλι.

4. Ρίξε το μείγμα στα ειδικά φορμάκια και ψήσε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 10 λεπτά.

*Σκοπός είναι το κέικ να ψηθεί από έξω, αλλά να παραμείνει υγρό μέσα.

Τόσο απλά και γρήγορα, πεντανόστιμα σουφλέ σοκολάτας από τα χεράκια σου. Μην ξεχάσεις να τα συνοδεύσεις με παγωτό βανίλια!

queen.gr

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr