Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Ξενύχτι για καλό σκοπό από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ελ. Βενιζέλου (ΦΩΤΟ)

Μία διαφορετική έξοδο πραγματοποίησαν τα Μέλη του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου και οι Εθελοντές του Ιερού Ναού Κοιμ. Θεοτόκου Ελ. Βενιζέλου στο Πολύγωνο, σε συνεργασία με το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αργά το βράδυ της Τρίτης 21 Νοεμβρίου 2017.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση εκ του Ιερού Ναού, μέλη και Εθελοντές αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μία νυχτερινή έξοδο αγάπης προς τους συνανθρώπους μας χωρίς στέγη. Στην Ενορία συγκεντρώθηκαν κουβέρτες, ενδύματα, είδη πρώτης ανάγκης και φαγητό και με τη βοήθεια Εθελοντών συσκευάστηκαν σε ξεχωριστά δέματα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού. Με δικά τους μέσα τα μετέφεραν στην καρδιά της Αθήνας. Εκεί αψηφώντας τους κινδύνους και το κρύο χάρισαν ζεστά λόγια αγάπης σε εκείνους που το έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη καθώς και τα δέματα που είχαν ετοιμάσει για τους άστεγους αδελφούς μας.

Επί κεφαλής της εξόρμησης αγάπης ο π. Αλέξιος Γιαννιός, υπεύθυνος των Ενοριακών Κέντρων Αγάπης της Ι. Αρχιεπισκοπής και του προγράμματος στήριξης αστέγων. Μαζί του ο π. Δημήτριος Κρασσάς, υπεύθυνος του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου με 15 άτομα – συνεργάτες του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου κυρίως Νέοι. Σ’ αυτή την εξόρμηση αγάπης συμμετείχε και η Ενοριακή Νεανική Εστία του Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη με τον Υπεύθυνο Ιερέα Νεότητος της Ενορίας, π. Αντώνιο Μπεζαΐτη και Νέους κάνοντας πράξη την εντολή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. κ. Ιερωνύμου, για συνεργασία και αλληλοβοήθεια των Ενοριών προς όφελος όλων.

Ευχόμαστε σε όλους ο Σαρκωθείς ενανθρωπήσας Θεός να ευλογεί και να φωτίζει τις ψυχές των ανθρώπων έτσι ώστε να μην λείπει από τη ζωή κανενός η ευσπλαχνία και η φιλανθρωπία.

vimaorthodoxias.gr

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr