Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Θαύμα! Μίλησε τρίχρονο κοριτσάκι μετά το προσκύνημα στην Αγία Ζώνη

Ενα γεγονός που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θαύμα βίωσε μητέρα από το Μαρούσι, λίγες ώρες αφότου πήγε να προσκυνήσει την Αγία Ζώνη της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων, στη Νέα Ιωνία.

Η ιστορία της 42χρονης γυναίκας, η οποία εργάζεται ως οικονομικός σύμβουλος σε επιχείρηση ηλεκτροδότησης, είδε το φως της δημοσιότητας χθες, καθώς η ίδια θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της με τον κόσμο και αποφάσισε να γράψει σε μια εκκλησιαστική ειδησεογραφική ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με τα γραφόμενά της, πήγε την περασμένη Πέμπτη με την τρίχρονη κόρη της να προσκυνήσουν το ιερό κειμήλιο της Παναγίας. Αξίζει να αναφερθεί ότι το μικρό παιδί δεν είχε μιλήσει μέχρι τότε, γεγονός που ανησυχούσε έντονα τους γονείς της. Μάλιστα, η μητέρα κατηγορούσε ακόμα και τον εαυτό της, επειδή έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι λόγω των εργασιακών υποχρεώσεων της, για το γεγονός ότι δεν είχε ακούσει ακόμα την κόρη της να λέει τις πρώτες λέξεις της.

Ομως, όπως διηγείται, το ίδιο βράδυ, όταν επέστρεψαν στο σπίτι μετά την επίσκεψη στην εκκλησία και έβαλε το παιδί για ύπνο, το άκουσε με έκπληξη να μιλά πρώτη φορά. «Καληνύχτα, μαμά» ήταν οι πρώτες λέξεις που είπε. «Για πρώτη φορά το κοριτσάκι μου έφτιαξε μια φράση» αναφέρει η μητέρα στο μήνυμά της στην εκκλησιαστική ιστοσελίδα και προσθέτει συγκινημένη: «Μέσα μου ευχαρίστησα, έκλαιγα στον Θεό για τη βελτίωση του παιδιού μου. Δεν ξέρω αν ήταν Θεία Πρόνοια, αλλά από εκείνη τη μέρα κάθε βράδυ ευχαριστώ τον Θεό και τον παρακαλώ να πει κι άλλες λέξεις το παιδάκι μου».

dimokratianews.gr

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr