Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Γιατρός σε Βασιλική Πλεξίδα: Όταν ήλθες στο νοσοκομείο, μύριζες μύρο!

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από το θαύμα της Παναγίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο-Το θαύμα της Παναγίας στην Βασιλική Πλεξίδα συνεχίζει να συγκλονίζει το Πανελλήνιο με νέες εκπληκτικές λετπομέρειες που έρχονται στο φως από την ίδια. Τις διηγήθηκε η ίδια δημόσια, σε πρόσφατη ομιλία της.

Μετά την θαυμαστή διάσωσή της από την Παναγία, η Βασιλική μεταφέρθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ένας από τους γιατρούς που την φρόντιζαν, τής αποκάλυψε αργότερα ότι όταν την μετέφεραν εκεί η Βασιλική μύριζε μύρο!

Για αυτό τον λόγο η Βασιλική αφιέρωσε την στρατιωτική φόρμα, που φορούσε όταν έγινε το δυστύχημα, στην Μονή της Παναγίας Ακρωτηριανής στην Σέριφο.

Αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να μας παραξενεύει ούτε -ακόμη περισσότερο- άξιο χλευασμού, αν αναλογιστούμε ότι, όπως επίσης η ίδια η Βασιλική διηγήθηκε, η Παναγία την κρατούσε στην αγκαλιά της 2,5 ώρες από τις 7.40 π.μ., που έγινε το δυστύχημα, μέχρι τις 10.30, που την εντόπισε ο υπάλληλος της ΔΕΗ, μιλώντας της και παρηγορώντας την.

2,5 ώρες πέρασαν για να την βρουν, αλλά στην Βασιλική φάνηκαν λίγα δευτερόλεπτα.

Η παρουσία ευωδίας είναι φαινόμενο συχνό σε όσους έρχονται επαφή με την Θεοτόκο και τους αγίους μας. Δεν πρέπει άλλωστε να λησμονούμε ότι οι πατέρες ονομάζουν τον Κύριο «το νοητό μύρο».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Παναγία εμφανίστηκε ξανά στην Βασιλική στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο και την βεβαίωσε ότι θα γίνει καλά, οπως και έγινε, παρόλο που είχε πολύ σοβαρές και επικίνδυνες κακώσεις από το δυστύχημα.

Ένα άλλο περιστατικό που διηγήθηκε η ίδια για το νοσοκομείο ήταν ότι κάποιος γιατρός προσπάθησε να αφαιρέσει τον σταυρό που φορούσε η Βασιλική, όταν αυτή θα έμπαινε για την αξονική τομογραφία. Η Βασιλική σηκώθηκε αυτόματα και σχεδόν έπιασε τον γιατρό από τον λαιμό! Ας τα βλέπουν αυτά όσοι «Ορθόδοξοι χριστιανοί» δυστυχώς παραλείπουν να φορούν σταυρό ή, ακόμη χειρότερα, δεν φορούν σταυρό στα παιδιά τους, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος.

Το θαύμα της Παναγίας στην Βασιλική έγινε αφορμή να δοξαστεί η Ορθόδοξη πίστη μας και το όνομα της Παναγίας, και να καταισχυνθούν πάντες οι ασεβείς. Γιατί κανείς δεν μπορούσε να το αμφισβητήσει.

Η ίδια αποκάλυψε ότι κανείς από όλους τους ειδικούς, με τους οποίους συνομίλησε, δεν τόλμησε να αμφισβητήσει το θαύμα.

Μόνο κάποιος της είπε: μήπως από τα κτυπήματα που δέχθηκες είχες παραισθήσεις και φαντάστηκες αυτά τα πράγματα;

Αλλά πιο εύκολο είναι να πιστέψει κανείς ότι έχει παραισθήσεις αυτός που νομίζει ότι θα μπορούσε να σωθεί η Βασιλική, χωρίς θεία επέμβαση, παρά η ίδια! Μεγάλη είναι η πίστη μας!

vimaorthodoxias.gr

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr