Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Ελλάδα: Χώρα Αγίων, Χώρα Μαρτύρων και Ηρώων

Η μεγαλύτερη κληρονομιά της Ελλάδας είναι η Ορθοδοξία της. Χιλιάδες Μαρτύρων της κοσμούν το Αγιολόγιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας, είναι η πιο σίγουρη και τρανταχτή απόδειξη αυτής της πραγματικότητας.

Πολλοί μελετητές και ιστορικοί έχουν αποδείξει πως εάν αναλύαμε μια χούφτα ελληνικού χώματος, «θα βρίσκαμε το DNA από το αίμα των μαρτύρων που έπεσαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, αλλά και τα δάκρυα και τους ιδρώτες ασκητικών αγώνων Οσίων ανθρώπων»!

Ευλογημένος τόπος η ΕΛΛΑΔΑ! Δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο στην Πατρίδα μας που να μην υπάρχει ένας τοπικός Άγιος, μια θαυματουργή Εικόνα, ένα Μοναστήρι, ένας ήρωας… Κάθε πιθαμή της ΕΛΛΑΔΑΣ είναι και ένα προσκύνημα! Προσκύνημα στα Ιερά και τα Όσια της Φυλής μας.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Ορθόδοξη Ελλάδα βάλλεται από παντού ,είτε από ετερόδοξους «χριστιανικούς» λαούς της Δύσης, είτε από αλλόθρησκους λαούς. Η κύρια αιτία της λεγόμενης οικονομικής κρίσης είναι και οι αξίες στις οποίες πιστεύουν (?) οι Ελληνες..

Οι Ορθόδοξες χώρες χτυπιούνται συνεχώς. Προηγήθηκε η Σερβία, ακολούθησε η Κύπρος, η Συρία και ήρθε και η σειρά μας, να αποτελέσουμε τα πειραματόζωα της Σιωνιστικών Σχεδίων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, των οίκων Ρότσιλντ και Ροκφέλερ,των τοκογλυφικών Τραπεζών της Ευρώπης και του ΔΝΤ…

Άγγελος Παπαλεξόπουλος

Πηγή: https://www.facebook.com/aggelos.papalexopoulos