Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Σουβλάκια Θαλασσινών: Υγιεινό, καλοκαιρινό και άκρως εντυπωσιακό! Δείτε την συνταγή

Μαγειρεμένα σωστά ψητά θαλασσινά διατηρούν χρήσιμες ιδιότητες και έχουν εξαιρετική διατροφική αξία. Προσφέρουμε μια συνταγή στην οποία μπορείτε να μαγειρεύετε μπάρμπεκιου θαλασσινών.

Υλικά για 6-7 σουβλάκια:
2 καλαμάρια κομμένα σε χοντρά κομμάτια και καλά καθαρισμένα
20 γαρίδες μετρίου μεγέθους
20 καραβίδες μετρίου μεγέθους
½ κιλό λαυράκι σε φιλέτο χωρίς δέρμα
1 ποτήρι σόγια σος
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ