Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

«Εφυγε» η Καίτη Παπανίκα μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο

Εφυγε από τη ζωή έπειτα απο σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο η δημοφιλής η Καίτη Παπανίκα. Η σπουδαία ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 75 ετών, στην οικία της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ασθένεια την ταλαιπώρησε αρκετά και τα τελευταία χρόνια και είχε απομονωθεί στο σπίτι της. Όλοι κάνουν λόγο για την ευγένεια του χαρακτήρα της και το πηγαίο ταλέντο που είχε στο θεατρικό σανίδι.

Σε συνέντευξη της σε γνωστή εφημερίδα, η πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου, είχε μιλήσει  για την περιπέτεια υγείας της.

«Με την αρρώστια αυτή, τον καρκίνο, παλεύω από το 2009. Δεν θέλω να αναφέρω ούτε το όνομα… Όχι, τον θάνατο δεν τον φοβάμαι. Δεν θέλω όμως να ταλαιπωρηθώ. Το παλεύω και θα το παλέψω μέχρι τέλους. Άλλωστε, όλοι από κάτι θα πεθάνουμε. Είτε λέγεται καρκίνος, είτε άλλη αρρώστια… Πιστεύω ότι ο τελευταίος μου ρόλος θα είναι στο «Συγγνώμη μαμά». Θέλω να τελειώσω με αυτόν την καριέρα μου», είχε πει.

«Περνάω την αρρώστια μου με αισιοδοξία. Προσεύχομαι συνέχεια, έχω κάνει τάματα, αλλά -το κυριότερο- βοηθάω όσο μπορώ αδυνάτους, για να μου το επιστρέψει ο Θεός σε υγεία», είχε προσθέσει στην ίδια συνέντευξη.

pronews.gr

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr