Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Θαύμα του Αγίου Ραφαήλ: Ο Άγιος σώζει αγέννητο παιδί

Ο Δαυίδ Φ., μηχανικός υπολογιστών, Ρουμάνος στην καταγωγή, επισκέφθηκε με τη γυναίκα του το Μοναστήρι και διηγήθηκαν στους αδελφούς το θαύμα που τους συνέβη.
Και αφού εξήγησαν ότι η γυναίκα ήταν έγκυος, διηγήθηκαν ότι όταν έκανε εξετάσεις, αυτές έδειχναν ότι το παιδί που κυοφορούσε είχε μαύρα στίγματα στην κοιλιά και στον εγκέφαλο.
Αποφάσισαν, λοιπόν, να αφιερώσουν το παιδί στον Άγιο Ραφαήλ και στην επόμενη εξέταση διαπιστώθηκε ότι είχαν εξαφανιστεί τα μαύρα στίγματα και στον εγκέφαλο και στην κοιλιά.

Μόλις είδαν αυτό το θαύμα εδραιώθηκαν ακόμα περισσότερο στην πίστη τους και πήραν την απόφαση να ονομάσουν το παιδί Ραφαήλ, μόλις γεννηθεί. Περνώντας λοιπόν «τυχαία», από την περιοχή του Άνω Σουλίου Μαραθώνος και βλέποντας τις πινακίδες «Προς Άγιο Ραφαήλ» και δεδομένης της ευλάβειας και αγάπης τους προς τον Άγιο, παρέκλιναν από τον δρόμο τους, προκειμένου να κάνουν μια επίσκεψη στον τόπο του Αγίου και αποφάσισαν να βαπτίσουν το παιδί στο Μοναστήρι του Αγίου όπου και εμφανίστηκε.

Μετά από λίγο καιρό ξαναήλθαν μαζί με το παιδάκι τους, το οποίο γεννήθηκε υγιέστατο, προκειμένου να ευχαριστήσουν τον Άγιο και να πάρουν την ευλογία και τη χάρη Του.

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr