Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Όταν η νύφη βλέπει το γαμπρό να φιλάει αυτή τη γυναίκα μπροστά της, αρχίζει να κλαίει (ΒΙΝΤΕΟ)

Την πιο χαρούμενη μέρα της ζωής τους, μόλις η νύφη βλέπει τον γαμπρό να φιλά εκείνη τη γυναίκα, αρχίζει να κλαίει! Δείτε το βίντεο.

Μετά από οκτώ χρόνια σχέσης, η Kristeen και ο Luke Rheault ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.
Στην τελετή παραδοσιακά ο γαμπρός χορεύει με τη μητέρα του, μια στιγμή ιδιαίτερα συγκινητική τόσο για τους ίδιους όσο και τους παρευρισκόμενους.

Στο γάμο του ζευγαριού η συγκίνηση ήταν ακόμα πιο μεγάλη...Η μητέρα του Luke πάσχει από Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση, μια πάθηση που την έχει κάνει εδώ και χρόνια να είναι σε αναπηρικό καροτσάκι μη μπορώντας να κινήσει τα άκρα της.

Ο Luke στέκεται στα πόδια του, έτσι ώστε να είναι στο ίδιο ύψος με την μητέρα του και με απαλές κινήσεις, την στριφογυρίζει προσεκτικά, την φιλά και σκουπίζει τα δάκρυα συγκίνησής της.

Η γυναίκα του Kristeen αναφέρει ότι τον ξαναερωτεύτηκε με την τρυφερή αυτή κίνησή του. "Ήταν τα πιο αξιομνημόνευτα τέσσερα λεπτά της ημέρας. Δεν υπήρχε κάποιος που να μην συγκινηθεί με την πράξη του...", η ίδια δήλωσε.

Μετά την τελετή, η μητέρα του Luke έφυγε από τη ζωή, όμως θα θυμάται για πάντα ότι έκανε πολύ χαρούμενη την μητέρα του με τον τελευταίο τους χορό. Θα την έχει πάντα στην καρδιά του χαμογελαστή όπως τότε.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με το iatropedia.gr, η Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση (Amyotrophic Lateral Sclerosis) είναι μια θανατηφόρος προοδευτική νευροεκφυλιστική πάθηση που επηρεάζει τα νευρικά κύτταρα στον εγκέφαλο και στην σπονδυλική στήλη, καταστρέφει τους κινητικούς νευρώνες που καθοδηγούν την κίνηση των μυών και οδηγεί, στα τελευταία της στάδια, στην παράλυση.

newsit.gr

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr