Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης για τον Μητροπολίτη Πειραιώς

Διαψεύδει τοσο η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς μέςω του Διευθυντή του Γραφείου Δημήτρη Αλφιέρη οσο και η ΕΛΑΣ, «πληροφορίες» που δημοσιοποιήθηκαν και ανέφεραν ότι η Ασφάλεια Πειραιά αναζητά τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Συμφωνα με το ρεπορτάζ του nantiareport.gr με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ -και επιβεβαίωση απο την ΙΜ.Πειραιώς- καμία Αστυνομική Υπηρεσία (ουτε η Ασφαλεια Πειραια) δεν αναζητά στο πλαίσιο του αυτοφώρου το Μητροπολιτη Πειραιώς, και καμια σύλληψη δεν επικειται.

Δεν υπάρχει αυτόφωρο αδίκημα (!) μετά από 60και ώρες! Ενώ είναι άλλη η διαδικασία ύστερα απο υποβολή καταγγελίας -αναφορά- και άλλη διαδικασία ακολουθείται με την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς- έγκληση!

Νωρίς το απόγευμα (05/01) είχε αναπαραχεί και δημοσιοποιηθεί η μεταφορά πληροφορίας σύμφωνα με την οποία, φερόταν, «η Ασφάλεια Πειραιά, να αναζητά το Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παράβαση του Νόμου 927-79 περί κολασμού πράξεων ή ενεργειών που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις», έπειτα από τις δηλώσεις του Μητροπολίτη σε τηλεοπτική εκπομπή (03/02) για τις «έμφυλες ταυτότητες».

Enikos.gr. , romfea.gr

Σχετικό άρθρο:
ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναζητείται από την Ασφάλεια στα πλαίσια του αυτοφώρου ο Πειραιώς Σεραφείμ

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr