Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Απέναντι στον κόκκινο φωτισμό του Δημαρχείου η φωτεινή αγρυπνία μέσα στην Αγία Σοφία

Όταν μου μεταφέρθηκε το παρακάτω γεγονός από το ΠΕΡΙΒΟΛΙ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μου έφευγαν τα δάκτυλα στο πληκτρολόγιο και δεν μπορούσα να συμμαζέψω τον νου.

Άλλωστε αυτές τις ημέρες βιώνουμε γεγονότα που μας προκαλούν ισχυρούς προβληματισμούς σαν να θέλουν κάποιοι να μας μεταφέρουν ένα μήνυμα, ότι θα πρέπει να συμβιβαστούμε οικειοθελώς με το πνευματικό υπόστρωμα της παγκοσμιοποίησης.

«Φωτίσθηκε το Δημαρχείο των Αθηνών με τα χρώματα της τουρκικής σημαίας με πρόσχημα την συμπαράστασή του στα θύματα των βομβιστικών επιθέσεων στην Κωνσταντινούπολη, σε μια περίοδο που η Τουρκία όχι μόνο απειλεί αλλά Τούρκοι βουλευτές έχουν δηλώσει ότι θα μας στείλουν την Ελληνική σημαία με κούριερ από τα Ίμια.

Πρόκειται βέβαια για μια πρωτοβουλία μιμητισμού, καθώς η φωταγώγηση κτιρίων προς συμπαράσταση για διάφορα γεγονότα ξεκίνησε από το εξωτερικό και ως καλοί «μίμοι» σε αυτή τη χώρα τρέχουμε να αναπαράγουμε ότι κυκλοφορεί»

Πάμε ολοταχώς στο γεγονός …

Επειδή τα πάντα παρακολουθούνται και διερχόμαστε την κρισιμότερη περίοδο από την επανάσταση του 1821 σαν Έθνος δεν θα αναφερθεί η πηγή ,αλλά θα καταγραφεί για να επιβεβαιωθεί στο εγγύς μέλλον και να δοξασθεί το ΟΝΟΜΑ του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.

« Λίγες ημέρες πριν την Οσιακή Κοίμηση του ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ, είπε…

Παιδί μου ( εννοώντας) τον υψηλό εκκλησιαστικό επισκέπτη του , η Ελλάδα θα βιώσει το τράνταγμα από μέσα και έξω σε μέρα μιας ΑΡΓΙΑΣ και δεν θα γίνουν καλά πράγματα τότε.

Όμως η ΠΑΝΑΓΙΑ μας, τι ΔΩΡΟ μας ετοιμάζει;

Τι ΛΑΜΠΡΗ πού θα είναι η ΑΓΡΥΠΝΙΑ μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Από την μια μεριά οι Αγιορείτες Πατέρες και από την άλλη συνοδείες από τα Ορθόδοξα Πατριαρχεία.

Στην ερώτηση του επισκέπτη του.

-Γέροντα θα είστε και εσείς;

Η απάντηση ήταν αρνητική

Θα παρευρίσκομαι και εγώ αλλά δεν θα με βλέπετε ,είπε ο ΑΓΙΟΣ.»

Με πίστη και ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


pentapostagma.gr

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr