Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Τα Θαυματουργά σταφύλια του Οσίου Συμεών του Μυροβλήτου (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες , υπάρχουν τρία αγιορείτικα αντικείμενα που δίνονται σε όσους το επιθυμούν, επειδή βοηθούν στη στειρότητα των γυναικών.

1. Η κορδέλα της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας ΘεοτόκουΗ κορδέλα της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου είναι μια κορδέλα που καθαγιάστηκε πάνω στην λειψανοθήκη της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου που φυλάσσεται στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους και δίνεται σε όσους το επιθυμούν, επειδή βοηθά στη στειρότητα των γυναικών, όταν με πίστη επικαλούνται τη βοήθεια της Παναγίας.

Η κορδέλα της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου έχει καλυφθεί στην ανάρτηση της λειψανοθήκης 309 – Η κορδέλα της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου, όπου μπορείτε να δείτε και πολλές φωτογραφίες.

2. Η κορδέλα ή ζώνη της Αγίας Άννας

Η κορδέλα ή ζώνη της Αγίας Άννας είναι μια κορδέλα που καθαγιάστηκε πάνω στα λείψανα της Αγίας Άννας που φυλάσσονται στην Ιερά Σκήτη Αγίας Θεοπρομήτορος Άννης Αγίου Όρους.
Η κορδέλα ή ζώνη της Αγίας Άννας δεν έχει καλυφθεί ακόμα από ανάρτηση της λειψανοθήκης.
3. Τα σταφύλια του Οσίου Συμεών του Μυροβλήτου

Από τον τάφο του Οσίου Συμεών του Μυροβλήτου έχει φυτρώσει μόνο του με θαυματουργικό τρόπο, άνευ σποράς, ένα κλήμα για παρηγοριά των Πατέρων της Μονής. Τα σταφύλια του κλήματος αυτού έχουν θεραπεύσει θαυματουργικά τη στείρωση πολλών ατέκνων γυναικών.

Τα σταφύλια αποξηραίνονται και συνήθως δίνονται τρεις ρώγες μαζί με μικρό κομμάτι κληματοβέργας και έντυπες οδηγίες για τη χρήση τους.



leipsanothiki.blogspot.gr

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr