Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Σφοδρή προσωπική επίθεση Αλ. Τσίπρα σε Β.Σόιμπλε: «Είσαι μικρόψυχος και κομπλεξικός»

Σφοδρή επίθεση κατά του Β.Σόιπλε εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός χωρίς να τον κατονομάζει λέγοντας: «Να έχουν την ευλογία, να αισθάνονται καλά και να είναι ευτυχισμένοι στην ψυχή τους.
Όσοι δεν είναι καλά στην ψυχή τους, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της χώρας τους, ούτε τα προβλήματα της Ευρώπης, ούτε τα προβλήματα του κόσμου ολόκληρου».

Στην ουσία αποκάλεσε τον Β.Σόιμπλε ανισόρροπο και εμπαθή επειδή ακριβώς δεν τα έχει βρει με τον εαυτό του και επιδιώκει να προκαλεί προβλήματα στον ελληνικό λαό.

Πρόσθεσε μάλιστα «όσο μεγάλα δημοσιονομικά πλεονάσματα και να καταφέρουν κάποιες χώρες, αυτό το μεγάλο πλεόνασμα ψυχής που έχει κατακτήσει ο ελληνικός λαός, δεν θα το καταφέρουνε» αποκαλώντας έτσι τον Β.Σόιπλε μικρόψυχο!

«Εκείνοι που τούτες τις ημέρες μας κουνάνε και το δάχτυλο, στο όνομα των συμφωνιών, και απευθύνονται με ιταμό τρόπο στον ελληνικό λαό, να ξέρουν ότι πρέπει πρώτα να τηρούν αυτοί τις δεσμεύσεις τους και μετά να απευθύνονται σε εμάς» είπε ο κ. Τσίπρας μιλώντας σε εκδήλωση για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα στη Βουλή

«Εμείς, βέβαια» συνέχισε ο πρωθυπουργός «μέρες που είναι, έχοντας και το πνεύμα των Χριστουγέννων, θα τους ανταποδώσουμε λέγοντάς τους Χρόνια Πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλή καρδιά».

«Εμείς, λοιπόν, σήμερα, ανοίγουμε την αγκαλιά μας, με την πρωτοβουλία του προέδρου της Βουλής (και πιστεύω ότι αυτό αντανακλά στα συναισθήματα της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού), σε αυτούς τους αδύναμους ανθρώπους.

Και παρά τις δυσκολίες μας, κρατάμε μια στάση και μια θέση αξιοπρέπειας. Κι αυτό, ξέρετε, είναι πολύ μεγαλύτερος πλούτος και πολύ μεγαλύτερο πλεόνασμα από όλα τα δημοσιονομικά πλεονάσματα» συνέχισε ο κ. Τσίπρας.

«Να έχουν την ευλογία, να αισθάνονται καλά και να είναι ευτυχισμένοι στην ψυχή τους. Όσοι δεν είναι καλά στην ψυχή τους, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της χώρας τους, ούτε τα προβλήματα της Ευρώπης, ούτε τα προβλήματα του κόσμου ολόκληρου».

pronews.gr

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr