Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Τρώμε πλαστικό ρύζι και σφουγγάρι για ψωμί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι γεγονός πλέον ότι έχει κατακλυστεί η αγορά μας από γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα ή αλλιώς GMO που καταναλώνονται από ανυποψίαστους πελάτες για την προώθηση της ατζέντας της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Πέρα όμως από αυτό, τα πράγματα έχουν προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα, με τρόφιμα τα οποία δεν είναι καν τρόφιμα αλλά περιέχουν ψεύτικες ουσίες.

Η Κίνα εξακολουθεί να είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο του ρυζιού. Περίπου 200 εκατομμύρια τόνοι συγκομίζονται κάθε χρόνο στο βασίλειο τους και πολλά από αυτά καταλήγουν στα γερμανικά σούπερ μάρκετ και έτσι και ελληνικά γερμανικής προέλευσης σουπερμάρκετ. Ωστόσο, αυτό το ρύζι της Κίνας πρέπει να λαμβάνεται με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή.


Αυτό το εισαγόμενο από τη Γερμανία ρύζι κινεζικής παραγωγής είναι μεγάλη απάτη. Μέσα στη συσκευασία που πλασάρεται για κατανάλωση, τα 3/4 είναι πραγματικό ρύζι παραγόμενο με φυτοφάρμακα και το 1/4 είναι πλαστικό ρύζι. Η ύπαρξη του πλαστικού ρυζιού φαίνεται ξεκάθαρα αν το ρίξετε σε ένα ποτήρι όπου το πλαστικό θα επιπλέει στην επιφάνεια και το πραγματικό θα είναι στον πάτο. Οι γιατροί προειδοποιούν ρητά πριν από την κατανάλωση αυτού του τεχνητού ρυζιού.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της Κορέα Τάιμς, η πρώτη που αποκάλυψε τη μεγάλη απάτη, προωθούν μεγάλες ποσότητες από πλαστικό ρύζι στην Ευρωπαϊκή αγορά που το πλασάρουν σαν πραγματικό.

Στο παρακάτω χαρακτηριστικό παράδειγμα αποκαλύπτεται άλλη μια διατροφική απάτη. Ο εν λόγω Αμερικανός κύριος , προμηθεύτηκε ένα πακέτο ψωμιά με τις γνωστές φέτες για τοστ. Όταν άνοιξαν τη συσκευασία, η σύζυγός του υποψιάστηκε ότι δεν είναι πραγματικό ψωμί αλλά συσκευασμένο σφουγγάρι παρότι εκείνος δεν την πίστεψε.

Τότε αποφάσισε να κάνουν το εξής πείραμα: έβαλαν το ψωμί κάτω από κρύο και ύστερα ζεστό νερό και τότε με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσαν ότι το ψωμί ρουφούσε το νερό σαν σφουγγάρι και δεν διαλυόταν όπως θα έπρεπε. Και για να αποδείξει τη μεγάλη απάτη πήρα αυτό το ψωμί σφουγγάρι, ακούστε, αντί να το φάει το χρησιμοποίησε για να καθαρίσει επιφάνειες σαν ένα κοινό σφουγγάρι δηλαδή πάγκους, αυτοκίνητα, κ.α.

Τι άλλο θα δούμε και τι άλλο θα ακούσουμε στη σύγχρονη διατροφική ζούγκλα!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

nikosxeiladakis.gr

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr